Forums

  1. Generalitati forum

   Știri legate de forum, proiectele sale și serverele deținute de comunitate; Propuneri legate de forum; Întrebări / probleme legate de forum / server / cont; Și tutoriale pentru a face navigarea mai ușoară pe acest forum.

   • No posts here yet
  2. Dezvoltarea comunitati

   r Urmareste comunitatea in continua dezvoltare. Aceasta sectiune este dedicata membrilor procs16 , unde membri pot aplica pentru gradele de pe forum. Aici puteti de asemenea sa faceti; Reclamatii / Parteneriate / sau probleme legate de profilul vostru.
   • No posts here yet
  3. Cerere DNS - [ NUME.PROCS16.COM ]

   Pe lângă suportul pe care îl oferim, acceptăm și servere pentru diferite jocuri. Dacă deții unul și vrei să ni te alături, fă o cerere aici. Oricine dorește să între în comunitatea noastră este bine venit.
   Oferim boost odata pe saptamana serverelor nou venite in comunitate !

   • No posts here yet
  4. International ProCs16

   usa The community procs16 dedicates this category to all visitors from another country. If you want to know better, do not hesitate to create an account on our forum. We invite you to read the forum's rules and respect it in order not to have problems with members.
   • No posts here yet
  1. Servere Counter-Strike 1.6

   Counter-Strike 1.6 este un mod al cunoscutului joc video Half-Life ce face parte din clasa jocurilor First-Person Shooter (FPS) tactic, abreviat "CS", realizat de Minh Le și Jess Cliffe. Acest mod a fost dezvoltat într-o serie de variante de la lansarea originală, ce conține în prezent Counter-Strike Condition Zero, Counter-Strike Source și Counter-Strike pentru platforma Xbox.
   Serverul oficial al comunitati procs16 romania. In subforumurile de mai jos poti face diferite cereri sau dona pentru serverul nostru.
   b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png
   b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

   • No posts here yet
  1. Zonă Design

   Designul este un cuvânt de origine engleză care se pronunță [ pron. di-zain ] și care înseamnă proiect, desen (de concepție), schiță (de concepție). Folosirea termenului în domeniul desenului liber (artă) este forțată și deci nerecomandată.

   • No posts here yet
  2. Gaming, Steam & Tehnologie

   Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc dar și diferite tutoriale și informații despre steam cât și promoțiile acestuia.

   • No posts here yet
  3. Socializare

   Vrei să te relaxezi citind o știre sportivă? Vrei niște sfaturi pentru pariuri sportive? Ai venit să faci niște chestionare? Sau vrei să ne povestești despre tine și ce ai realizat până acum? Ai găsit categoria potrivită pentru aceste lucruri! Zona aceasta fiind dedicată pentru membrii comunității!

   • No posts here yet
  4. Magazin comunitate

   Vrei să vinzi sau să cumperi un domeniu, un site complet, un script sau lucrări de design finalizate? Vrei să-ţi vinzi un joc sau să faceţi schimburi şi nu numai? Aici este locul potrivit pentru a-ţi face oferta/cererea cunoscută!

   • No posts here yet
  1. Arhiva comunitate

   Noi nu ştergem nimic, din potrivă. Stocăm informaţiile vechi, inutile sau greşite în această categorie protejată de o parolă random pentru a evita eventualele neînţelegeri.

   • No posts here yet
 • Posts

  • Pret schimbare baterie iPhone 2019: creste cu minim 10$
   By EduardBurbea · Posted
   Stiti ca in 2018 schimbarea bateriei unui iPhone costa mai putin, datorita unui scandal in care Apple a fost implicat, pentru ca limitau puterea de procesoare atunci cand bateria se degrada. Ei bine, oferta a fost doar pana la final de 2018, de la anul o sa coste mai mult.  Pretul oficial pentru orice baterie de iPhone a fost de 39$ pana in decembrie 2018. In Romania, la iStyle spre exemplu, pretul a scazut la 200 lei cu tot cu manopera. Din 2019 preturile oficiale vor fi urmatoarele: $49: iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 si  iPhone 8 Plus
   $69: iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR si iPhone X
   $79: Alte modele
   Practic, pretul creste cu 10 de dolari pentru modelele vechi. In Romania asta inseamna 10 Euro, deci probabil vreo 50 de lei. Cu alte cuvinte, daca bateria voastra a scazut mult in capacitate (puteti verifica asta in Setari -> Baterie -> Battery Health) atunci probabil ca veti dori sa o schimbati anul acesta.
 • Latest Topics